di tag oleh mawar merah :-)

Memandangkan aku suda kena TAG dan juga merupakan rules of bloggers yg telah ditetapkan, maka inilah jawapannya..

Rules: once you've been tagged, you are supposed to write a noote with 23 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 5 people to be tag.

♥ My birth of date is 22 April 1990. jangan lupa kasi hadiah,,,- :p

♥ Lahir di Kelantan. Kat pasir mas. huhu.

♥ Saya single milik parents sepenuhnya ;)

Benci ubat especially ubat biji. dan xkn mkn ubat 2,,nnt baek ngan sndri :p

♥ Sangat-sangat dan sangat suke akan warna BIRU!

♥ I love taking pictures,dance n singing.. ngee:p

♥ I am addicted to the coklat putih also fb

♥ I love my special one damn much! -MDH- hee:)

♥ Saya ta boleh tgk org y saya xsuke,,nnt sy akn ckp bkn2 n akn tmbhkn dosa,,hahaha

♥ I enjoy eat chocolate...cadbury

♥ I hate org mengata ktka sy ade d c2 cz sy ley detect,,,dats my kelebihan :pp

♥ I can sleep..tp xley lelama nnt sakit kepala..tp ley jew xtdo malam...

♥ I love my lptop n br0adband. ta bley duduk ngan senang kalo tadek mende alah ni.

♥ I can't ride a kuda,,,bcause nnt sy ingt dia,, :p

♥ I have a sweet dream about him after he's dead...

♥ I can cook,,n i love 2 cook

♥ I'm afraid of being alone nnt sy sdey n ngis,,,,

Satio N Latio adalah salah satu impian yg saya nak sesangat!! mohon murah rezeki.

♥ Saya seorang pemendam perasaan tntg diri sy,,,,n jrg bercerita tntg si dia ,,sob3x

♥ Bila saya marah, lebih suke nyanyi.

♥ I'd like for u to visit n comment on my blog! :)

♥ Berat badan saya ta naik-naik even saya makan banyak mana sekali pun. suke. suke! tp sy xmo kurus sgt

♥ Nak tag kawan-kawan n sape-sape yg saya rasa nak tag. Beware guys and girls!! xD

Jadi dengan ini, aku nak TAG :

- zikery hassan
- noshapieka supersapiens
- sesape y bce ok :-)


0 lying to myself: