adoyai

semasa kita tengah tergolek-golek (bukan golek eyh) di bawah katil sambil on9,,,
kita melihat dia (fiqie) on9...
kita pon tanpa berlengah menjenguk page nya tanpa segan silu...hehehe
kita membaca ini

cian amar..c(:

hehe

31 minutes ago ·
fiqi :
npe lak dik nad....
31 minutes ago
kwnnye :sakit kaki..
30 minutes ago
fiqi : ala...taw xpe..
kaki ni ag sakit law kte duk dyam ja..
esk cmne la nk g kluz...malu..
28 minutes ago
kwnnye :
nape malu plak..
rilek2 suda..:D
25 minutes ago
fiqi :
yela...nk jln pun kne cket2 lgkahnyer..
23 minutes ago
kwnnye : dah sakit kan..
dah2 p tdo..sok kite ada clas pg.huhu
gdnite:)
17 minutes ago
fiqi :
ok2..
16 minutes ago
kita berkira-kira untuk call dia atau tidak. abis jari kita mengira samada call dia atau buat tidak tahu.
kita pon,call jew lah,,,kata kawan,walaupon dia sudah tidak perlukan kita,tapi kami masih berkawan kan..kan...
dia ok jew,cerita punye cerita,barulah tahu kenapa dan bagaimana kakinya sakit,,hahaha,,agak kelakar kisah nya dan tidak perlulah kita mencoret kisah itu di sini.
dia masih fiqi yang kita kenal dulu...masih membahasakn dirinya abang..masih same seperti dulu..dan sedikit kerinduan menerpa disudut hati.tapi,kami,,,masih berkawan,cinta tidak semestinya untuk dimiliki kan,cukuplah dengan melihat dia bahagia..kan...

0 lying to myself: