sebelum tidur

sangat penat kot buat assignment..eh kejap..kita wat PTV petang tu jer,pas 2 tidur,malam tu dok melalut ngan rahimah.nak dijadikan cerita,dia mintak kita carikan lirik lagu la camisanegra, lepas tu dia karok la sorang, sakit perut kita gelakkan dia,entah pape jew...sangat sengal..

malam tadi, dia on9..mula-mula kitorang chat dekat fb. pastu dia on9 skype, da lama dia x on9 disebabkan kebusyan s.b.e. tapi saya tak dapat lihat dia,sangat sedih sebab saya rindu dia (bak katanya lah), kita lak,rindu ke????dia cakap kita rindu dia,kita pon tak tahu lah kita rindu dia tak,,, (padahal xmao ngaku) hahaha..opssss!!!!syuhhhh!!!diam-diam je ok.
tidur dengan lena nya. thank you to DIA wat kita hepi :) opss.,,,takleh nak cakap lebih-lebih, nanti dia nilai bukan-bukan. kita tagih janji awak post entry pasal "penilaian" dekat blog,,tau..hehehe :))

0 lying to myself: