tjuk pe ye?

chatting dengan dia dengan skype awal-awal pagi (kul 12 - 2.45) dia buat kita ketawa, dan dia buat kita sedih,, jahat kan dia... (tak lah, dia sangat baik) pasan lah tuh... opss,,,lupa lak,,,dia itu adalah dia,,haha..biarlah kita menggunakan nama 'dia' sahaja...kepada sesiapa yang tahu,syuhhh!!!! diam-diam tahu...hehehe..lepas chatting, kami sambung bergayut kerana dia terpaksa offline kerana migrainnya akan mneyerang pada bila-bila masa,hehe ..lama kot bergayut,..kan awak,,lama gila, tapi rasa cam kejap jew...kan awak..talian terputus pulak time dia tanya soalan cepu emas,,haha..sengal...malu2x,,katanya dia tak mahu tidur sebab takot ada budak yang akan menangis...(siapa budak tu wak?hihihi)..tahu je kita nak jemput kawan pukul 6pagi,dia suruh kita tidur,,,,tak apa,sebab kita budak yang baik dan mengikut arahan...hahah..(bajet jew)


pagi nya
"is kami da terlajak ke butterworth"
kita ckp "ok"
umi " da 2 cepatlah siap" dalam mamai kita bersiap,nasib baik tidak tersalah menyapu bedak dengan blusher,,hahah (blusher pon kita tak ada)
dah siap menfetch mereka,kite ke stesyen bas untuk membeli tiket pulang ke ip tercinta (tercintakah??bohong semata-mata ok) pada 27/03 nanti bersamaan minggu hadapan. kami pulang ke rumah setelah breakfast di warung tepi jalan,,ngee3x....

the summit
round-round shopping yang sangat membosankan,,hihihi,,,
tawaf the store (cka mencari kemeja untuk ayednya)..sangat penat kot,susah betol cari baju lelaki ni kan,aiseyman...haha...selesai kemeja...
"is pilihkan lah couple rings yang lawa"
wah2x,,,ini sudah lebih,hahaha,,,kita pon sudah tidak memakai couple rings sebab dah single kan,,,jelesnye,,,hahaha,,,tak ada kena mengena tetiba nak jeles lak kan,,biol jew,,so, pilih punya pilih,dapat la hasilnya,hahaha,,tengok di jari cika nanti ye,,hehehe :-)
mesej dekat dia "awak,is jeles nie"
" nape nak jeles nie?"
"sebab kawan beli couple rings, teringat kan ex"
"huh?daa2 jangan nak ingat2 lagi,abaikan ye is"
"baek"
hahaha..sengal kan kita,entah pape jew..hihihi

next story menghantar aiman ke ktm...coming soon :p wait ya..hahah

0 lying to myself: