candle light dinner??


sebelum pape,kita nak gelak sampai tergolek-golek dulu ye,,hahahahahahahaha...oke23x,cukup di sini,jangan over-over gelak nanti kita jugak menangis tak berlagu..ngee3x
FH KL(nama penuh cari sendiri)kikiki
that was the last place that I take my candle light dinner with him...
kalau yang ni,baru boleh dikatakan candle light dinner..haha..lawak sungguh...
opss,,,tak baek,,post ni,xde kaitan pon dengan sesiapa okeh,,,jangan ada serang menyerang lagi lepas ni :), sindir menyindir,,huh!! bosan dengan tingkah laku si anak manusia tersebut,,,aiyok
the last day's of praktikum is this thursday!!!
makin sesak lah dataran perhimpunan tuh...
wait and see,,,
makin banyak la tempat kejadian nanti,,,hahah
ada kita kisah,,
kita dah tak heran sikit pon pasal dia...
sebab kita bahagia bersama kawan-kawan,,
thank you all..


0 lying to myself: