ceriakan ku..tulun tulun

pagi ahad yang dimulakan seperti hari-hari class biasa,cuma yang agak berbeza,bangun tidur kena naik bilik sebab tidur di bilik transit..
mesti tertanya-tanya kan, kenapa perlu tidur di bilik transit???
gaduh dengan roomate ke?takut hantu ke?
sini kita jawab ye..hihihihi
bukan disebabkan gadoh dengan roomate mahupon takut hantu,
tapi kita takut kita kalah dengan perasaan sendiri, kita tak dapat nak tahan rasa sedih bila kesorangan,tapi bukan dah memang kalah ker dengan perasaan tu sebelum turun balik bilik transit tu..huh!!abaikan...sikit je pon,terkeluar air mata,nak buat cam ne...lupa pulak nak bagitahu,bilik transit tu ialah bilik eyma dan ckin hamsi..hihihi,,,

ok,,balik ke cerita pagi tuh,kita da memang takda mood langsung,tapi thanks to kawan2 yang buat saya tergelak-gelak especially ZikeryHassan, eyma,shana,ckin hamsi dan semua kawan-kawan saya,malas nak taip banyak sangat :)))....


memekak di library,kita dengar lagu jek...terkejut dapat mesej dari dia...dalam hati kita berkira-kira yang kemungkinan dia salah hantar mesej,tapi dia cakap tak...kita pon nak benda ni settle awak...kita takot bertambah kusut ikatan yang cuba kita rungkai, tunggulah masa yang sesuai,kita settlekan.. sekarang just leave me alone,kita cube menghadapi 2 kesedihan dalam satu masa :))

5 lying to myself:

♥mawar said...

Dont be sad :) smile always even ape pun jadik pada kita..

ispiderz said...

kita try mawar..wpon kite slalu kalah ngn prassan ni,,,huhuhu,,,kita terlalu mana agknye :(

♥mawar said...

sesuatu yg terjadi tu pasti ade hikmah di sebaliknya.. apa yg kita sering mahukan, bukan semua kita akan dapat.. mungkin 'sesuatu' yg dimahukan tu, 'tidak elok' utk kita, sbb tu kita tak dapat..

atau mungkin juga, Allah mahu menduga kesabaran anda dalam memenuhi sesuatu yg dimahukan.. hmm~ :) yakin dgn Allah, pasti semuanya berjalan dgn sempurna..

ispiderz said...

tq mawar,,akan disematkan nasihat tuh,,, :))

♥mawar said...

most welcome dear :D