cuti..yeay!!!


opsss,,,,bukannya cuti lama pon, 3 hari je pon,,ok lah tu 3 hari,,,tapi
tak best...biasanya kalau takat cuti 3 hari, memang dah ke kL,tapi kali ni, balik rumah!!!! adeh!! isy2x,pelik je tak suka balik rumah,,,opsss,,,correction di sini,bukan tak suka,tapi malas,,hihihi,,kenapa?jangan di tanya coz kita pon tak tahu kenapa :P .sangat jeles melihat si short aka ckin p kL,,. tapi kejap, dulu kita pergi kL berdating, sekarang nak dating dengan siapa?? tapi kalau pergi kL kali ni,nak buat apa erk??hihihihi.... macam-macam boleh buat, tapi apa ye?? ha,,got it,,jumpa seseorang!!! DIA!!! suspek utama (cam pesalah lak ) :-P .. but not now kot, tunggulah,bila kita dah betol-betol ready untuk menerima apa yang berlaku coz its really hurt :'(

cuti 3 hari ni kita planning nak tengok movie jew,,tadi dah tengok autumn in my heart (ulangan tok kali keberapa entah setelah beberapa tahun tak tengok,disebabkan dvd nya hilang..sob3x)... thank u to CLICK HERE bagi movie ni... anggap hadiah hari jadi,,hehehe...

apa pon,,selamat bercuti kepada semua... :-)

4 lying to myself:

zumiela7 said...

nnt bole x tlg search sape ade drama all about eve?? miss gile cite tue..psl 2 pompuan berebut jwtn kat stesen tv..mmg beshh

ispiderz said...

a'ah,,cite tuh best gak,,,nnt org survey kt kwn2 org :)

zikeryhassan said...

da lame xlyn korea.

ispiderz said...

jum lyn,,sgt best :)