entry ke 200 aka myBeSday..

22 april 2010
happy besday to me.... ngeh3x,,,
da tua,,,opss,,belom,,,baru 20 tahun,,
thanks to all my friend,,,sayang kamu lah :)
atleast birthday kali ni, kita tak mengangis,,,kita nak jadi budak tabah,,hahah (boley ke)
opss,....tunggu dan lihat je ok,,,
statement tak boleh blah,,hahaha,,,
walaupon birthday ni kali kedua tanpa dia...
tanpa tunggang kuda,tanpa tepung-tepung di badan,,tanpa party yang besar.,hehe...
kali ini karoakae bersama kawan-kawan yang tersayang,,hehehe...
thanks to "inrelationship with " in facebook,,,zikeryhassan n iekasub for the kad,,,,hehe
thanks to paed n amir izzat
for the besday song,,,hahahahah,,,,,so cute :)







2 lying to myself:

zikeryhassan said...

sangat bermakna sungguh.
200 dan 20. ahaha.

ispiderz said...

memang sangat bermakana,,, wekk ,,sengal