kenapa dia sebegitu rupa?

i wanna use a big question mark there,,,hehe,,,why??saje hobi,,,haha..
sepanjang hidup kita la kan, 20 tahun,8 hari, ermm jam dan saat belum sempat nak kira.. hahaha
tak pernah lagi jumpa manusia segedik dia,,ops!!!!! siapakah dia???adalah...seseorang yang mungkin dikenali ramai diatas kegedikan dan kecapapan die,,,hahaha,,,mungkin ada yang akan bertanyakan,,kita ni tak gedik ke suka-suka cakap orang gedik???
my answer is,,yes mmg kita gedik pon,,tapi takdalah segedik dia yang terlalu gedik,,bukan kita sorang yang cakap dia gedik ok...perlu ke dia gedik sebegitu rupa sehingga membuatkan orang tak suka dia???buat apa orang kenal dia dengan persepsi yang sangat meluat???rasanya tak perlu :)
ada orang cakap yang dia kebudak-budakan,,bagi saya,,NO!!!! dia dah sebaya dengan kita kot,takkan perangai budak???itu bukan kebudakan tapi kegedikan yang dicipta oleh dirinya sendiri untuk menarik perhatian orang,mungkin....

4 lying to myself:

zikeryhassan said...

siapakah org itu?

ispiderz said...

kamu tahu kn,,i ckp dpn u kn mse tgk dak uh kt libry

chika said...

melampau ke gedik nya tuh???

ispiderz said...

tersangat gedik dan sy xsuke!!!!