pe hal dia???

semalam dak syikin tengok cerita yang ada kat dalam external kita, kita dah bosan, dah ngantok, tunggu anak orang tuh on9, tapi dia x on9 pon.,dia on9 masa kita dah tidur agaknya,hua,,,dia busy kot,tapi kita nak tengok dia..kita rindu dia ke??hahah,,,opss,,,tak tahu :P

on9 fb,komen status budak class kita,huh,,pastu terus dia private chat,kita pon off9 kat situ, dia call,,pastu entah pape jew,dia cakap kita marah, padahal dia yang marah,huh!! pelik kan dia,.mereka bertiga yang mempunyai nama yang sama masin-masing buat hal,,huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

0 lying to myself: