sedih

MASA kita lepak LEPAS siap assignment yang memeningkan kepala (sbe)
kita dapat mesej dari dia, kita tahu sebab mesej tone die lain dari yang lain,,hehe
kita cakap "yeay,,,dia mesej kita" kita happy sangat
tapi...
mesej die buat kite tersentak..
kita sangat sedih,,kita tak tahu nak cakap apa dah..nak nangis tapi kita kat bilik transit..kita malu nak nangis kat bilik ni depan dorang semua,,kita update blog je lah,,kui2x...


perlu ke dia buat macam ni??
kesedihan kita ingat kat MDH belom redha lagi, dia dah tambahkan kesedihan kita..
kita tak salahkan dia pon,takpelah
kita je yang terhegeh-hegeh kan,,,
takpelah,,,
kita sedih pon,biarlah segalanya terluah di sini,
kita post entry ni,bukan tujuan untuk dia baca,
kita pon dah tak tahu dia masih menjengah blog kita atau tak...


kita nak cakap satu je,
andai kita boleh ke sana, sekarang juga kita ke sana,
keep it dear...
apa pun yang terjadi, apa yang kita cakap,tak akan pernah berubah walaupon terpaksa menanggung rasa..
jangan pernah berubah untuk kita ye awak..



2 lying to myself:

zikeryhassan said...

apa yang dia ckp beb?
nak tahu gak.

ispiderz said...

lupakan dia...