adehh!!

sudah lama tak mengupdate blog kita,,,dah bersawang dah ni,,penat nak kemas,,hahah...
agak kebusyan study,,(study lah sangat)haha...
tapi alhamdulillah,tidur kol 5 pagi semata-mata study sambil on9 sangat memuaskan hati,,, :)
sangat gembira ulalala,,,hahaha :P
thanks to mereka-mereka yang sempat berkolaborasi di dalam dewan (ckin,pinjam ayat kolaborasi tu tau :P )
thanks to all yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam exam kali ni :)
study pon dah,tidur lambat pun dah, jawab exam pon dah,tawakal je lah :)
sekarang menghitung hari untuk balik,,dah lama tak balik kan,,lalalal :P

p/s to ainul huda : is tak jeles dengan jadual selepas exam ainul,,,,lalalala :P
to izhar : wanna made an appointment with you... :)
to zikeryhassan : thanks 4 da all benda yang dipost dekat skype
to fiq : menunggu hari-hari yang tak busy
to sayangsayayangcomel : tunggu kamu habis exam :)


2 lying to myself:

izhar said...

wah!ade org nk wat date ngan ak..terharu~

iszieylyanziy said...

biase bro,,just to congrate u 4 da newz :)