happy birthday

wishing you happy birthday amar fikri
tahun lepas masa couple is langsung tak ingat,apa yang is sibukkan masa tu pon is tak tahu :)
mungkin sibuk melayan si rendang aka senior is,,sorry ye awak,,,hehe
tapi takpe walaupn dah putus ,tahun ni is wish awal kan,,after your mum,maybe,,,walaupon bukan yang first,but its ok,biarlah mimi yang jadi orang first,dia lebih berhak,,,,kikiki


ucapan : awak dah tua,dah 21 tahun dah :)..dah abes diploma kan,jangan malas-malas sambung degree ye awak..adik awak pon buat degree kan,,along dan angah pon da berjaya,so awak ikut lah jejak langkah mereka jugak..buktikan dekat abah yang awak pon boleh berjaya,,ok ??huhuhu....saya sayang awak macam sayang kawan-kawan saya..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki,,tak lupa semoga berbahagia dengan nur hamimi :) mimi jaga fiqie baik-baik ye,, :) lupa lak,buat yang terbaek tok exam ye..yang penting,jaga kesihatan,awak tu bukannya sihat sangat,jaga pemakanan,,jangan makan daging!!!!! hehehe
apa pon,happy birthday ye awak,,semoga kita tetap boleh menjadi kawan yang baik :),,sebelum terlupa,,kawan awak si faiz dah ada blog,,kiki,,sila CLICK!!!selamat berblogging ye faez :) and happy birthday amar fikri :)


2 lying to myself:

zikeryhassan said...

so swwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeettttttt :P

ispiderz said...

haha,,pe y sweetnye