i love them

i have a great time with them at pantai cahaya bulan beach resort and pacific bowling :)
i really love it even ada jugak terasa hati tapi ignored je lah,,buat bodoh je ok walaupon serba sedikit dia mencemarkan memori ku bersama mDh dekat sana...(dia buat kita sedih)
nangis tak??opsss!! tak tahu,,,hihihi,,jangan cakap pasal dia yang bajet itu,,nanti saya sedih..jangan cakap kesian dekat saya,nanti saya menitiskan air mata,,,hohoho :P..biarkan ia berakhir disitu sahaja..apa pon,s.i tidak membantutkan saya untuk happy :) sebab saya tak kebuluq,tak desperate nak something from him..




dia tiada di sisi teman saya main air :(
diantara suka dan duka :(

2 lying to myself:

zumiela7 said...

beshnye dpt gi ramai2 ke pcb...konpem enjoy...

ispiderz said...

memang sangat best,,nnt wt la erk,,enjoy :)
tggu entry seterusnye,,xpon tgk gmbr kt fb,,,hehe :)