mencik

argh!!! tension lah.apa kejadahnya pn tak tahu lah...guna brooadband tapi tak boleh nak masuk facebook pulak,aduh!! pelik sungguh...click je,ni yang keluar

Service Unavailable - DNS failure

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

Reference #11.c54b52cb.1272899785.32946a8


susah lah kalau macam ni,kita tak boleh nak on9,,,hua2x!!!!dush3x!!!tumbuk dia laju-laju..hihihi..saja nak buat hal eyh...mencik sungguh...apahal pon tak tahu lah..

goodluck kepada semua yang speaking muet yew,,especially dak amir izzat :-) speaking elok-elok ye..tak nak sakit-sakit tau, esok nak speaking,so cakap kat badan tuh bertahan untuk seketika,,,hihihi...buat yang terbaik,jangan jadi macam orang yang kena repeat,,hehehehehehehehehe :-)



0 lying to myself: