ronda-ronda dipetang


haha,,mesti ingat pergi jalan-jalan kan,,sebenarnya tak pergi mana-mana pon,bangun tidur,naik bilik, kemas-kemas bilik,adeh sakit pinggang angkat katil sebab kotak tuh tinggi sangat,,terpaksa la angkat katil tu sikit,,punya lah berat,,tendang kotak tu sampai masuk bawah katil,,haha,,angkat bagasi letak dalm pantry,cam cuti sebulan ,padahal 3 minggu je kot,abis cuti nak kena kemas balik,cam orang gila dah,,tapi belom gila lagi..hehehe...cakap sal gila anak orang tu cakap :
"awak rindu saya tak"
kita cakap lah,rindu gila lah kat awak
"pas tu awak dah jadi gila ke,alamak cam ne ni,awek saya dah gila,kejap ye awak,saya nak call tanjung rambutan suruh pergi amik awak kat maktab tu"
argh!!!sengal punye orang cakap kita gila...
kita suka berstatus its complicated dengan awak..haha...is dah gila :P

berbalik kepada ronda-ronda tadi,,sebenanrnya meronda di page-page facebook dan blog walking je,,heheh,,u know what i've found???nak gelak tak bermotif dulu,,,haha...kita jumpa blog anak orang tuh,aiyok,dah maju sekarang anak orang tuh,dah pandai berblogger nampaknya,,apa pun,ada kita kisah..haha...goodluck ye anak orang tuh!! semoga blog tu tak bersawang cam blog kita,,hehehe...

0 lying to myself: