saya suka ayat ni



begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..
yang pasti membawa kebaikan kepada dirimu..
menyayangimu..mengasihimu.
.
mengapa kamu berlengah,
cuba membandingkannya dengan yang lain..
terlalu mengejar kesempurnaan..
kelak kamu akan kehilangannya apabila ia menjadi milik org lain..
kamu juga akan menyesal..


p/s : semestinya sudah ramai yang membacanya,tapi kita tetap nak post untuk dijadikan entry kali ini,kerana kita sudah kosong,empty,kita tak nak harapkan sesiapa lagi, kata bahagia,yes,,,bahagia dengan apa yang kita ada... teramat bahagia (antonimnya)

6 lying to myself:

zikeryhassan said...

kami kan ada. takkan tak bahagia gak?

iszieylyanziy said...

mest la bhgia,,kn da ckp bhgia ngn pe y kite ade :)

✿nenek moden✿ said...

cucu..meh nek nak bagitau cara nak buang line tepi pic...cucu tau tak?
cucu cari ni..

.post img {
padding:4px;
border:1px solid $bordercolor;
}

pastu..buang yang ni..
border:1px solid $bordercolor;

priview lu keyh..

iszieylyanziy said...

nk cri kt mne nek?

✿nenek moden✿ said...

kat html..
ctrl+f
then..taip keyword dekat dalam kotak find..

iszieylyanziy said...

nek,,xjmp pon,,xde pon keyword tu,,,,