special to my bff


action je lebih :)
padahal tak pandai main pon
p/s : cabar ko main gitar :P

i think he's cute (ayat mengayat ni,,hahaha :P)


sebelum apa-apa bff means best friend forever..not boy friend forever tau,,hihihi..
entry ni memang khas untuk kawan kita yang sorang tu..sebab kita pernah cakap nak post entry pasal dia dan hari ni dia sampaikan berita yang sangat gembiralah bagi kita...kita tumpang gembira :)

kita dapat mesej dia yang berbunyi begini (apabila kita bacalah)
"salam,aku ada berita gembira untuk semua,aku dapat future study dekat Indon"

kita baca dengan hati yang melonjak-lonjak kegembiraan,,tapi cam ne hati tu melonjak-lonjak eh???kita pon tak tahu sebab kita tak nampak,,hahaha :)

apapun,,congratulation my dear..akhirnya hasrat untuk future study in medic tercapai..walaupon si dia ke India,kamu ke Indon.. :P
nanti dah balik Malaysia,masing-masing dapat title Doctor :)
so sweet :P
hihihi... ini doa tau,,bukan perli :)

8 lying to myself:

izhar said...

nie la tuannye...tq2.btw ak syg gler kat sliper jepun ak wane pth 2.ader org ptskan (T.T)
mane ko dpt sume gmbar ak 2 wei???

iszieylyanziy said...

eh,,nyanyuk da,,ko la bg gmbr2 ko uh,,adoyai,,da lupe ke pe...

zikeryhassan said...

agak sweet gak.
mcm u dgn dia.
habis2 stdy dua2 jd
cikgu. ahaha.

amiiin.

iszieylyanziy said...

huh???die??xkot zik :'(

izhar said...

erk.ntah ak x ingt.
ckgu???xde bakat nk ngaja~

iszieylyanziy said...

izhar..nape ckp jd cikgu tetibe lak ni???curious aku

izhar said...

ado ko ak oyak nok jadi ckgu???

iszieylyanziy said...

td ade,,ish ko ni,,ce bce,,,,