AIS (Androgen Insensitivity Syndrome)

kita chatting dengan kawan yang belajar medic,dia ada menerangkan tentang suatu penyakit yang menjadi tajuk entry kita..actually i'm not understand at all,tapi ini yang first time kita dengar,tak kisah lah kalau korang nak kata kita lambat,,huhu..berkawan dengan dia buat kita belajar banyak benda dan perkataan yang langsung tak pernah dengar sebelum ni contoh nya
pehenotyepe dan genetype
banyak lagilah,kesian pulak kat dia yang terpaksa menerangkan satu persatu,,hahaha..
berbalik pada tajuk entry ni, conclusion yang saya faham, pengidap tersebut sebenarnya lelaki tetapi dia mempunyai semua ciri-ciri yang ada pada perempuan,,dahsyat kan,,macam-macam ada di dunia,dan tiada yang mustahil bagiNYA


2 lying to myself:

izhar said...

ciri fizikal kah???wakakah!!!

iszieylyanziy said...

yup..nnt ko akn bljr,,jgn isaw,,ngeee