award ke 3

this is my third :) thanks to En Zikery Hassan yang mengfowardkan award ni to me... :)

1. Apa nama blog dan knp letak nama itu?
just lonely night,sebab cam comel je..lagipon malam-malam memang sunyi pon sebab semua dah tidur,melainkan jiran bela anjing,malam-malam dengar anjing menyalak,,ngee :)

2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
lifeloveofme.blogspot.com/ datangnya dari bawah tanah,naik ke muka bumi,masuk ke kaki,mengalir melalui darah,dipam ke jantung,masuk ke otak,,ape yang kita mengarut ni????abaikan..lalala :)

3. Apa method dlm penulisan anda?
macam-macam ada...tak kisah,tapi banyaknya pasal hati dan perasaan..nama pon lifeloveofme kan... :)

4. Pernah terasa nak hapuskan blog? Sebab musababnya?
tak pernah pon,akan cuba tukar url andai ada orang yang tidak disukai membaca blog kita,,yelah,buat apa nak baca kalau takat nak perli baek punya dalam kelas??? annoying...

5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
ahli keluarga??xde kot,,tapi kt fb izhar ismail is my sibling,dia selalu je bace,,hahaha :)

6. Apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
xda pape perassan,sebab lain orang lain cita rasa...so,,ada kita kisah???lalala

7. Bila blog anda diberanakkan?
bulan mac 2009

8. Siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
dia dia dia dan dia...banyaknya,tapi mewakili sorang je...huhu...tapi sekarang rasanya dia dah tak baca blog kita lagi :)

9. Apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
hurm,,start pon lepas sekolah,,haha..kawan cakap "pergh,nak famous ada blog,cam artis"..hahaha..jeles la kot sebab dia malas nak buat blog,,hehehe

10. Sepuluh org sterusnya bakal di tag.
nenekmoden (xtau la nenek da dpt lom..tp amik je la nek :P )
mawar merah yang comel :)
sesapa yang nak amik,,amik jew,,sesape yang baca pon kene amik,,agpon free n ikhlas,...tao,,,lala :)




4 lying to myself:

izhar said...

yeay!!!nama ak naik gak deh.wakakah!!!suke2~

iszieylyanziy said...

haha,,ko nk jawab ke tag ni??amik la award ni,,aishh,,,

izhar said...

x moh

iszieylyanziy said...

mu sokmo doh,,sbb tu aku x tag mu,,hahaha :P