gara-gara ym


adalah seorang makhluk Allah yang mengadd yahoo messenger atau lebih dikenali as ym kita, tapi kita tak layan sangat anak orang tu,then tetiba anak orang tu nak marah-marah..apa salah kita tetiba nak marah sebab tak layan dia..

> lg pun sy tak heran org berlagak sombong mcm awk ni tak kawan pun tak rugi
........................waklu,,tetibe kate org sombong
>angkuh.bomgkak sangat2.. jadi cikgu tapi hagah
cikgu apa ke jadah no minus langsung.silap KPM ambil org mcm ni pemusnah bangsa
....................... senang2 je ckp org ek knl pon x (pelik je kita)
>ni kalau student kurang ajar n tak ada adap,pasti your student kan..cikgu..
.......................nak ckp bkn2 pe kes??? (kita da bengang)
>sikap n cara awk dah buatkan sy kenal n tau awk ni jenis perempuan mcm mana.perempuan hipokrik. sombong dgn ke angkuhan lah akan merosakkan profesion perguruan yg di banggakan oleh setiap pendidik di malysia ni...letak jer jawatan tu dr jd pendidik kalau kita tak terdidik... no need to talk engish with me kalau setakat cukup2 makan jer....
......................sbb tu la gunekn ipg tok didik bkal guru...bru ag kn,,byk ag bnd y kne bljr...so klu sy ade salh...sory,,tak da niat nak cari gado pon...
> ipg didik insan yg berwawasan n penuh etika perguruan bukan org macam mu..mu tak yah minta maaf dgn aku tapi dgn tuhan..aku doakan mu ranap n tada keberkatan sepanjang kerjaya mu..hancur sekelip mata di kala mu capai kejayaan... aku nak tengok org sombong nn angkuh jatuh ke bawah n biar insaf ...moga tuhan makbul kan hajat n permintaan ku ni terhadap org yg sombong n berlagak pada mu..biar sedar k insaf berdiri atas bumi allah yg dipinjamkan sementara ini ..dah lah cuba nak jadi pendidik...

kita pon manusia biasa..apa salah kita sampai didoakan sebegitu rupa
pesanan untuk anak orang tuh,tak semua insan sempurna..yang penting niat kita :) orang yang baik tak mendoakan kejatuhan orang lain..kalau kamu cikgu yang baik, kamu takkan marah orang tak tentu pasal..apa pun thank u :)

10 lying to myself:

Anonymous said...

ak suke komen pos nie~nk komen byk2 la.nk ckp luar skali...
1-budak 2 desperate kot
2-mitak maaf dgn Allah 2 wat hati ak sejuk je...tp bile doa pasal kejatuhan org wat ak t'pk yg budak 2 memg bangang~
time nie nk jadik anonymous lak~
wakakah!!!

iszieylyanziy said...

hahaha,,,anonymous ni izhar ke??ngee
kan,,die 2 nth la,,org baik xkn doakn cm 2,,,die tersangat "baik" kot

Ainul!! said...

hahahahaha....delete je r dier dri ym tuh is..hek3...ainulpon da delete bpe rmai owg..haha..bwu ley wat available..aman damai..hak3..shafik yg ajr bab delete meng'delete' neh..hek3..jom r follow..hehee

iszieylyanziy said...

haha,,mmg da delte pon,,klu x,,byk ag y die nk ckp ainul,,,,

✿nenek moden✿ said...

sis..awat org tu jadi macam tu?tak faham tol la..hmm..org tak layan..xsemestinyee sombong..hmm...sabar aw..jgn dengar ckp dia tu..

iszieylyanziy said...

wah,,nenek kmbali,,ngee,,,mmg xdgr pon...biar la die,,die ckp owg xlyk jd pendidik,,die tu lyk sgt kot,,haha,,mmg down gak mse mule2,,,tp da ok,,mmpos die la nk ckp pe,,y pntg kite tao pe y kite wt,,kn nek,,ngee :)

izhar said...

nenek oh nenek~
rase cm nk berkenalan ngan nenek la

iszieylyanziy said...

aish izhar ni,,,sengal jek,,,

maya mayonis said...

salam
pelik tol orang tu,ada ka doa kan orang lain musnah ,tak berkat apa suma.tak pernah pn wujud doa kan keburukan orang.apa turrr pnya org.hehe. dia jeles la tu tak dapat IPG kot,dia apply tapi tak dpt, Is dpt ;p

iszieylyanziy said...

syg maya,,,dia tu cikgu la maya,,dah jadi cikgu,,,huhuhu :(