tag dari zaim

sudah agak lama tidak menjawab tag dari blogger..thank you to junior ku aka Zaim yang menTAG..hehe..antara soalan dari tag is :
  • kamu paling sayang siapa??
  • apa yang paling kamu suka buat??
  • amende yang boleh buat kamu jadi boring tahap dewa??
  • kalau per kfc takpun mcD, ape plg korg suka mkn, dan sebab suka makan tue??
  • kamu minat sejarah x??
  • bagi satu teka teki serta jawapan skali..pastikan betul2 lucu atau misteri..
  • banyak2 rumah, rumah ape idaman korang??
  • tag 5 orang blogger lain..
kalau tak nampak just click picture tu :)
cka,zik,faez,bella n ainul jangan lupa jawab ye :)



6 lying to myself:

izhar said...

ak pon family ko gak kan.wakakah!!!
WORD VERIFICATION=prety

iszieylyanziy said...

hahaha,,ye la,,,ko kn femili aku gak,,ngee,,
prety???means?

izhar said...

mane la ak tau...
ak jz tulis jer...
word verification=freum

iszieylyanziy said...

hahha,,xde kje sgguh,,g kl da ke??slmt berbtn,,hahaha,,,nnt jwb teka teki aku,,ngee :P

izhar said...

gapo teka teki mu 2

iszieylyanziy said...

num 6 tu la,,adoiiii