khamis malam jumaat

malam keliwon ke eyh?ke esok?entah,biarlah,tak penting pon sebab bukannya nak bercerita tentang malam keliwon..tapi mahu bercerita tentang apa yang dilakukan pada hari ini...
ok,kita start dengan pagi..pagi yang ceria dimulakan dengan class kajian kurikulum selama 2 jam,gila la mengantok 2 jam sebab bukannya belajar,tapi dok je dengar cerita..kalau belajar lagi mengantok rasanya :)

lepas rehat time tok pj..best lah pj setakat ni...haha..esok lusa tak tahu lah kalau bertukar jadi tak suka pj,,lalala :)

balik bilik,penat,ngantok,tapi tak tidur sebab sibuk mencari layout baru tok blog dan inilah hasilnya :)

petang : ke pantai
malam : tgk cerita karate kid..walaupon dah tengok kat mid valley tapi tak kisah kalau tengok lagi,mana tahu leh hafal skrip dia,,hahaha...




6 lying to myself:

zikeryhassan said...

pegi pantai tak ajak pun

Ainul!! said...

bez sgt ke cte karate kid 2..hehee

iszieylyanziy said...

zik : la..p ngn cka,,,cana,,dek,,,ima n ma'min p ngn mto,,jap je p pon....
tgk dorg jap je,,huhu

ainul,,best ..kelakar pon ade :)

SYAFIQASHAFIE said...

zik: wekkk,.ngengade nak sentap,.hahaha

Lelaki Ini said...

x tgk lagi karate kid!

iszieylyanziy said...

zik mmg suke sentap,,nk gnti en sentap la cka ,ngee

lelaki : tgk2,,jgn xtgk,,best la jugak,,,xbosan,,