busy buzz biziey

gambar group kami (shana tak da)

agak busy menyiapkan bbm or abm aka bahan bantu mengajar or alat bantu mengajar..semua tu benda yang sama jew...penat memerah otak untuk menghasilkan yang terbaik dan menyiapkannya take a time lorh,,sangat lah penat dengan isl yang langsung tidak bersentuh lagi...

actually tak ada idea nak tulis kat entry kali ni,,hehe...ape pon,ini yang terbaik,post entry banyak-banyak untuk meningkatkan bilangan entry,,ngee...chill :)


2 lying to myself:

izhar said...

bbm subjek pe.aku nk bg idea d sini~

iszieylyanziy said...

beb : untuk subjek bahasa la,,nk ngajar dak2 membaca ni,,,,
wei,,hepi besday :)