confession dan class literasi bahasa

okay..ada yang tidak puas hati nampaknya apabila statement i'm not single yang dikeluarkan pada post yang sebelum ini,,hahaha...
jangan di tanya,jawapan tidak akan dibekalkan kepada anda "siapakah si dia itu?",,ngeh3x,,gewdik bertamu di dalam hati...oh tidak,istiqomah tidak boleh menjadi gewdik okay bak kata cika,da jadi wanita...lalala....pinjam jap yek,,, :).. kenapakah sedemikian???sebab tak sedemikaun,,hahaha...opss..cukup-cukup,,jangan over gewdik..hanya sedikit diperlukan dan dibenarkan untuk menjadi sesedap rasa xpon knor cukup rasa :P (melalut kejap)
kelas kajian kurikulum

bercerita tentang hari ini..mula membebel-bebel bila ada kelas pada pukul 3.30 petang..can u imagined that??kan best kalau time tuh berlingkau di dalam selimut dan di atas katil ala-ala ular sawa sambil dibuai mimpi enak :) ( tapi kita ni bukan ular sawa,kita manusia normal okay, dan ular x mungkin boleh menjadi blogger yang comel macam kita,,hahah )...tapi..kami enjoy that class..best..tiup-tiup belon :)
zikeryhassan yang ingin bersilat atau apakah????

aktiviti meniup belon :)


gambar diatas di copy dari facebook ain... :)



kami selepas kelas :).sudah bersedia untuk membaca...comel kan belon2 kami :P






6 lying to myself:

zikeryhassan said...

saya sedang berzapin okey.

iszieylyanziy said...

ok,,berzapin la kamu,,,saya mao lihatnye,, :P

SYAFIQASHAFIE said...

zapin??zik,.ptg ni tau.,hehehehe,.

comel belon2 tu,.sokong!!!!

iszieylyanziy said...

haha,,selamat berzapin kalian,,sy berzapin atas katil,,ketidaklaratan yang amat,,,,

izhar said...

saya lah si dia 2~
kan3 iszieylyanziy...ngaku je la yunk...ngee~

iszieylyanziy said...

haha,,xley2,,halis ko tgk nnt,,melepas kang,,laalala