tjuk


firstly sedang kecewa dengan perangai mereka yang kita rasakan semakin hari semakin melampaui batas..walaupon bukan kita yang terkena,but i've put myself on her shoes,so kita rasa sedih bagi pihak dia,lagipon mestilah dia lagi sedih kan...
mahu berfikir untuk menjadi 20 tahun,matang...
but your ownself???tak ada pulak nak berfikiran matang...manusia oh manusia,,berbagai karenah dan berbagai ragam...


walk away from all of you...
dont want to interrupt...
huh!!!bosan dan rimas yang teramat sangat,,,penat melakukan sesuatu tidak dapat membuatkan kita melupakan kamu...really sad...blaming my self for everything..

i believed,,so i'll let you...
rasa sedih bila kawan menyuarakan ketidak puasan hatinya apabila namanya tidak disebut untuk golongan yang akan fly for the talk maybe...
so kita yang tak fly ni,lagi lah terasa...
mana taknya.geng-geng sekolah rendah dulu semua fly ke oversea,kita??terceruk disini...tetap disini :(
tapi takpelah,bukan kita tak pandai pon,reslut lebih kurang je dulu,malas nak apply siapa yang suruh,,,
kita suka apa yang kita ada sekarang...
kita bersyukur kita dapat masuk IPG...
kita taknak hampakan harapan kedua orang tua :)



6 lying to myself:

izhar said...

x kesah la sume 2.janji sume bhgia

iszieylyanziy said...

bhgia bebena la

SYAFIQASHAFIE said...

mengong dorg tuh!!!!!!

iszieylyanziy said...

got nothing to say,,en sentap keep send me a msj,,,asking for am i angry,,,
really dont like it

✿nenek moden✿ said...

cikgu is...smile ok...^__^
muah..

iszieylyanziy said...

always nek :)