gewdik :)

ops,,sebelum pape hal,kita bukan gewdik cam anak orang tuh akay,,cuma malam ni je gewdik nak post title tu..hehehe..malam ni je okay,,, :) dan entry kali ni memang tak ada kaitan langsung dengan tajuk entry,,

kebosanan di dalam kelas kajian kurikulum pada hari khamis yang lepas,kita pon posing la.ambik gambar,,lalala :)


sambil-sambil tu teringat la masa p lake valley...bagi ikan-ikan kat dalam tasik tu makan,pelbagai jenis ikan dari yang kecik sampai la yang besar punye..suka tengok ikan-ikan tu berebut-rebut makanan... :)
lain kali nak pergi lagi la..jogging kat sana..best :)




8 lying to myself:

zikeryhassan said...

nape u punya bibir merah sgt? auuwww.

iszieylyanziy said...

edit la u,,,haha,,,cntik,,haha,,ingt gmbr cka y pkai bju kuning,,,hahha

izhar said...

wow!comey nyoh!!!blog mu...wakakah!!!mu nant ak puji kat tmpat lain.ak takut adow ore wat kuar gossip x berasas...tp ak x kesah pn kalu ak kn gossip nga mu.suke sgt2 ngan new look blog mu nie

iszieylyanziy said...

hahha,,yew lah tu,,,xkisah konn,,pdhal kisah glew kot,,hahaha

SYAFIQASHAFIE said...

lake valley katner cayang?huhu

jap,.pe kaitan ngan ak lak?:PPP

iszieylyanziy said...

ble nye ckp kaitan ngn ko nye????

NuRuL aLia said...

kat ne lake valley ni is?
cm mnarik je

iszieylyanziy said...

lupe nk jwb soklan cka,,seb bek kak alya tny ag,,ngee,,tasik ni bru bkk sbnrnye,,area balakong..bndr tun husin onn kot,,lupe la akak,,p la sne,,bg ikan mknn,,best :)