hari ni hari sabtu :)


semua tahu,hari ni hari sabtu...pepagi lagi si shana memekak kat bilik transit suruh bangun,tapi tak mengapa,dengan azam yang tekad kita tidak mempedulikan pekikan yang membingitkan telinga kita..dikesejukan itu,kita terus menyambung tidur sampai lah ke pukul yang tidak boleh diberitahu,,lalala :)

bangun agak awal dari biasa untuk menghabiskan novel,,,dah habis baru lah naik ke bilik then mandi...turun lagi ke bilik transit..0n9 kejap pas tu dah bosan tahap gaban sebab si penghuni bilik tu tidur,kita naik bilik,bergayut dan gadoh-gadoh sampai tertidur,,,terjaga bila si pendek call..alamak!!! 10 minit lagi nak pukul 6 petang,,,
ada apa dengan pukul 6,,,ada la kerjanya,,lala..sabar-sabar..kita cuba menaip dengan gigih walaupon jari masih sakit,,, :)
sebenarnya pukul 6 petang tu mahu keluar pergi sambut besday cma dekat jeti kuala besut tu...
sementara menunggu ketibaan birthday gurlz :)


ini la besday gurl :)
baju dia sama dengan baju yang dia pakai dalam gambar di entry 21 Julai :)
tak pelah tak berapa nak surprise pon mase keluarkan kek...masing-masing tak da idea..ngee
ok lah sebab special,ada yang nyanyikan lagu happy birthday dalam bahasa taiwan agaknya,,haram jadah kami tak paham,yang faham bila dia cakap happy birthday kat belakang lagu tu,,hahaha...

comot cikit je xpe :)

acara kat kedai makan still under control :)


sesi suap menyuap bebudak kelas,ramai sangat,upload kat facebook je lah :)

ok,,kami dah pulang emak buat cucur,,tapi mana lah ada mak dekat asrama ni..kita tukar lagu tapi rentak yang sama ok...kami dah pulang ima bwk tepung..tepung untuk kenekan cma,,,tepung ubi namanya..kami nak lagi bolehkah cepat (apa yang melalut ni??cam tak kena je??)hahahaha,...faham-faham la,malas nak explain lagi,,,
tengol je lah gambarnya :)
cma membuka hadiah (tarik perhatian sebelum air nila + telur disimbah)

selepas penat mengejar dan berlari :)
selepas dipecahkan telur diatas kepala,,,adeh!!sakit ye cma,,,hahah..credit to cika :)

kami yang comel-comel :)
peace :)

bersama wanita-wanita 20 tahun :)
yang pendek dibelakang tu belum 20 yek,,,hahaha


upacara penutup sebelum mandi :)

sekian untuk birthday cma..next giliran siapa???


4 lying to myself:

izhar said...

next girl is....
me3!!!

iszieylyanziy said...

aik,,ble mse tukar gurlz?hahaha

budakcp2 said...

O.o...xajk pown...

iszieylyanziy said...

x ajak pe?