hari ni :)


bangun pagi gosok gigi,cuci muka,take a shower..solat subuh mintak doa moga ditabahkan hati,pakai baju..pergi kelas pJ..wah,sangat seronok PJ hari ni..siyes wa cakap sama lu..haha (sila nyanyi ala-ala lagu bangun pagi gosok gigi ye )

pJ hari ni main rounders,ala-ala kriket kot,tapi yang ni dalam kawasan bulat..tersangat seronok sebab tak penat sangat...haha...team kita menang,terbaik lah :)
tengahari main apa entah,ala-ala bola tampar tapi dalam keadaan duduk dan tidak dibenarkan sama sekali untuk berdiri :)

call sayangsayacomel,dia kata dia accident..nasib baik ok,takda pape dan tak teruk,,kereta yang teruk,,aish!!mintak jauh la jadi pape kat die..kalau tak mati kutu la kita...semoga tangan yang bengkak tu okay ye :)

petang berkebun :) ini gamabr kami yang comel :)
tomel tomel semuanya :)

bendalah ni dah nak patah..aiyok,,xtau :)

peace semua :P


malam makan di cafe,asyiknya lah si cika dok cakap sal pegang-pegang tangan..aish,siyes tersentak,tak leh nak dengar sal tuh sebab automatiknya akan ingat dia,,tak suka ingat dia sebab dia wat kita macam tu,macam orang bodoh,macam hape jek rasa...huh!! tak suka kamu ( bohong lagi cakap tak suka!!!)


4 lying to myself:

izhar said...

isu pegang tgn yg amat menarik...
btw, peace!!!

iszieylyanziy said...

hahah,,opsss,,,terlebih sudah,,lalala :P

SYAFIQASHAFIE said...

oittt,.asik la nme aku,.eeiii,.nk pegang tangan gak,,..hehehehe

iszieylyanziy said...

pegang la,,,nnt da kawen,,,