hehe

hari ni, bosan je rasanya..tapi sangat penat ditambah dengan puasa,tapi rasanya bukannya penat sebab puasa tapi sebab sakit-sakit badan,,isy2x,,,sakit gila lah kaki,,sehinggakan mahu menapak pon rasa sakit,aish!!!

petang tergelak-gelak pulak sebab si rahimah yem yang tersangat sengal buat lawak,sampai terduduk kat depan dewan tu,atas rumput lak tu,,aish!!! memang kelakar,tapi tak nak cite,kang kene tibai lak kat die tu,,hahaha...ganas woo,,sok dia dah nak balik,,by the way,esok last puasa before puasa ramadhan,,haha..puasa ganti la,,isy2x,,dah nak puasa kene lah ganti,,hehe...chaiyok2 is,,,u can do it.,,, :)

rasa rimas berambut panjang,mahu memotongnya.sempat berangan-angan dengan rambut yang pendek ala-ala bini becham uh,,haha,,tapi,ada yang menghalangnya,,ok wak,,saya tak potong,,,tapi sampai bila nak kita tergantung cam ni???takkan ada kesudahannya...takpe is,sabar-sabar...adalah hasilnya nanti :)
izhar ismail any komen??lalala :P

sudah,tidak mahu berbicara tentang dia,beralih ke topik sayangsayacomel yang sangat comel,,haha..sayangsayacomel yang terlibat dalam accident baru ni,huaaa..sangat kesiankan tangannya yang semakin membengkak dan semakin sakit,biasalah orang degil,taknak p klinik,check up...sama macam awek dia,,lalala :P ..ops,terlebey sudah :P

oklah,mahu tidur,,selamat malam :)


2 lying to myself:

izhar said...

ape yg tergantung???rambutmu yg panjang 2 ke???kalu nk rambut pendek...potong je la.td abg ak baru je suh ak potong rambut sbb rambut ak panjg...so,rambut ko pnjg kan???potong je la.t xpasal2 kena sound kat abg ak.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

eee,hubungan la y tergntung,,mu gak eyh,,,rmbut mu mmg kne potong,,nnt serabai,,xley jadi klu srabai,,xsmart doe,,hahaha,,pdan muke kne sound