kita


ada terbaca entry dari
firdaus di blognya yang mengatakan "kadang-kadang... orang yang kita gila-gilakan tu, sebenarnya, tak layak pun untuk kita. We can get better! ... dan kadang-kadang yang tolak cinta kita itu pun sebenarnya, tidak punya keyakinan untuk memiliki kita, malah segan dan takut kehilangan kita…lalu menolak cinta kita....."

dalam cerita kita pulak,rasanya masalah yang terjadi akibat keegoaan diri sendiri..memasing tidak mahu mengalah,mahupon beralah,bermacam-macam dugaan till today...get hurt and he's said
" i'm sorry..i didn't mean to hurt you and your feeling,please understand me coz no one get me"
and now, i'm realised that i need him,,,not him (yang diatas) but him,him la,,alaaa,,,him,,isy2x,,dia dalam bahasa melayunya..dia lah,,dia yang saya sayang,,,even dia jauh dari saya... :)
masih adakah ruang untuk perbetulkan keadaan??
masih adakah waktu??
rasanya ucapan maaf tidak lagi bermakna dalam situasi ni...
kalau baca..can you text me???coz kamu sudah tidak membalas mesej apatah lagi menghantar mesej..we need to talk :'(

berbalik pada hari ni yang amat penat..dengan jari yang hampir terseliuh,dengan handphone yang hampir lemas dalam oleh titikan air...worst day ever!!! wanna get a rest..sleep...like a slepping beauty :)


16 lying to myself:

Anonymous said...

sabarlah,,mungkin dia tak ada kredit kot

iszieylyanziy said...

pulak???nth,,,nnt la nk call dia :)

Anonymous said...

call samapi berjawab tao,,kalau dia tak jawab dia tidur kot.

iszieylyanziy said...

hurm,,entah lah..maceh anonymous :)

Anonymous said...

gaya kita sama,,menggantikan titik dengan koma,,kan??

iszieylyanziy said...

ha???waaa,,,agk la,,ni mmg tiru org kan,,isy3x,,xpe2,,xley jadi ni,,

budakcp2 said...

hmm..xpi awk da mcet dye kan..msti dye ok kan???tol x?

iszieylyanziy said...

:)

budakcp2 said...

(^.=)Y P3ac3.!!!

iszieylyanziy said...

komen pe g2 jek,,

izhar said...

ak sambung petikan dari gajah 2 erk.wakakah!!!
......will you marry me???

iszieylyanziy said...

beb : hahha,,sengal,,gajah mne weh???????
wah2x

izhar said...

gajah dalam entry mu 2 la.x kan mu kot gajoh!?wakakah!!!

word verification=fartion
fartion-ion=fart!!!
fart=???
wakakah!!!

iszieylyanziy said...

owh,,faham da,,hahah,,mu gune ayt ni lamar halis,,,hahhaha
fart tu pe?

izhar said...

bukak la kamus wei...ak pn lupe dah maksud fart 2 ape.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

haha,,mls,,,xde kamus bhsa melayu,,,ngee,,mu la crikn