manusia pelik

boring gila kelas hari ni,tapi esok pJ...penat-penat....entry penat esok ye :)
mahu bercerita tentang hari ini,,,
hari ini,balik kelas kita tidor..zzzzzZZZZZ..krohhh kroohhh (tapi kita tak berdengkur )
dapat mesej yang berbunyi
"is,jom p kebun"
kita pon reply lah,okay,nak pakai tudung sat..
mandi-mandi bersiap ala-ala nak pergi kebun,sesampai kat kebun tengok la semaian biji benih,,ada 3 biji benih jagung yang hilang,,,terang tang tang SEPERTINYA diambil orang dan bulatnya masih kelihatan,baru diambil agaknya,,,takkan la ayam makan,mana ada ayam dalam kebun tu,musykil la jugak,siapa yang ambil??bukan mahu menuduh atau apa...KALAU betol manusia yang TERAMBIL memang nak sabotaj kami kot,,lalala....heran memikirkan,dah semai kot,kalau nak bukan tak boleh mintak,bukan sebiji kita bagi,satu plastik kita bagi sebab seringgit je pon...isy3x...tak pelah,,,biarlah..
geramnya tidaklah ketahap ni :)

bak kata ima : semai jelah,biarlah dorang nak buat apa pon
haha..ayat pasrah tu :)


2 lying to myself:

SYAFIQASHAFIE said...

sengal nye,.serius ke cam di ambik orag????isy3,.

iszieylyanziy said...

yew,,siyes ni,,xwat lawak pon,,isy3x