mari dekat

haish..asyik je la hati ni nak pilu,,apakah caranya lagi untuk menutup kepiluan dihati..
mulanya memang mahu deactive account fb,,tapi semalaman je,,haha,,nanti mahu hantar lappy yang sudah lama tidak diservis,boleh lah terus deactive fb untuk seketika waktu..lagipun,kita tak boleh tengok dia..hati kita pilu,,sebak tetiba...huhu,,sila baca dengan betol,pilu bukan tilu ok,,hehe :)

bangun pagi tadi dengan malas baca mesej yang diterima sambil peluk comel saya(bear),tersentak membaca mesej dari anak orang tuh yang mengatakan bahawasanya dia mahu meneguk air setan disebabkan kita??gara-gara kita!!!!....what the f sungguh la..kenapa ada orang yang sedemikian rupa???timbul rasa bersalah sebab reject dia,,huhu :(
sorry lah babe,hati tak boleh dipaksa...bak kata dia...cinta tak boleh dipaksa tapi masih boleh dipupuk dan kita tidak memilih untuk memupuk cinta bersamanya kerana hati kita bukan padanya...sibuk-sibuk mengejar cinta dunia,apa kata mari kita sama-sama mengejar cinta yang satu...chewah...(jadi ustazah kejap)...tapi betollah tu,,cinta pada yang Esa kan kekal abadi dari cinta di dunia :)..macam iklan mayonis tu "mari dekat.mari dekat" ha,macam tulah kita dekatkan diri pada yang Esa :)

agak kesunyian bilik transit tanpa syana yang terpaksa pulang ke rumah kerana bapa saudaranya yang meninggal dunia petang tadi..semoga roh arwah dicucuri rahmat..marilah sama-sama kita sedekahkan Al Fatihah untuk arwah :)

syika mahu dilanggar lori kerana si ayednya mahu masuk ke hutan...haha...sengal tahap dewa :)
si sara pula mahu mati lepas baca yassin..isy3x,,,konon nak sedekahkan dulu la before mati...
rahimah : tetap sengal seperti sedia kala
ateh pendek : suke ke cafe,,ada makna tu cheq oii,,,hahah,,sayang abang rahimah ok,...lalala
istiqomah pula menjadi model kain,,credit to cika,,hahha.... sakit badan,sakit hati,,esok ada pj lagi,,,mak aii,,makin sakit lah badan ni,,,tolong-tolong!!!tak nak pJ,...xnak sakit badan,,nak enjoy class pJ je,,hahaha..

sudah,,mahu tidur,,esok ada class ganti dan ada pJ...
:)




6 lying to myself:

izhar said...

selamat pj.
btw,cinta x leh nk paksa2.kalu dahh memg x de chemistry 2 memg x de lah

iszieylyanziy said...

beb ,,haha,,,selamat bersakit2 bdan la erk,,hehehe
ko sbut sal chemistry ingt sal mu ckp pluk teddy bear x ase pape..ngee

izhar said...

lol.kemistry yg ak maksudkan bukan ko ngan laki 2.ko ngan budak yg nk try air setan 2 la

iszieylyanziy said...

owh,ok2,,hahaha,,xde chemistry op,,huhu,,biarlah dia,,aku xbersalah kn dlm soal ni,,, :(

izhar said...

x salah langsung

iszieylyanziy said...

yeay..lega aku,,fuhhhh!!!