mungkin ini yang terbaik



mahu bercerita lagi..ceritara cinta...huhu....mula-mula mahu bercerita tentang gambar di atas..diambil di cafe sambil menenangkan diri..bersabar dengan karenah pensyarah yang entah pape sambil menyejukkan hati,berfikiran positif tentang apa yang telah berlaku dan apa yang telah dilakukan oleh si dia,,lagi lagi si dia yang menjadi isu...lagi-lagi mahu sedih mengenangkan si dia..lagi-lagi dikecewakan si dia..huh!! penat,rimas!!! jangan bermain dengan api kalau takut terbakar diri!!! terlalu hipokrit andai kita mengucapkan mereka "semoga berbahagia"..perlu ke???atau patutkah???bahagia di atas penderitaan orang lain yang diberikan harapan yang menggunung tingginya???rasanya tidak patut sama sekali,ia adalah satu kekejaman dan juga satu penderaan emosi...boleh mati akibat sakit kepala yang teramat...hahaha...just laugh to make me calm...lidah kelu apabila nama si dia diungkit...diam,sepi tidak terkata...apa yang kita rasa,biarlah menjadi rahsia...


menyemakkan diri kat bilik kawan dan menyibukkan diri,,itu yang terbaik dari menangis dalam bilik..siapa setuju teruskan membaca,,ngeh3x...

pepagi lagi dah bercucuk tanam,,,even masukkan tanah dalam polibeg,masukkan pokok,tapi rasa macam dah tersangat lah penat...rehat tak sempat nak makan sebab mengejar masa pj..ni part yang izhar suke,,PJ..hahaha...
hari ni main ragbi sentuh rekaan Miss Tan,ala yang kalau kita kene sentuh ,kita kene letak bola tu,,,tersangatlah penat,,,permainan kedua main bola tapi bola ditendang sampai terkena kon,,tersangat lah penat jugak mengejar bola..biasalah perempuan bukannya pandai main bola,,,haha...enjoy that day..atleast dapat melupakan kesedihan,,kan...malas nak fikir (padahal asyik fikir je,pembohongan disitu)

mahu berehat untuk seketika sebelum keluar menghabiskan elaun,lala..


6 lying to myself:

izhar said...

nie hah ckgu pj datang.ak penah main ragbi sentuh jz 4 fun mase skul rendah n rasa cam x best je~masuk skola menengah kat faris ak sempat main ragbi yg real ny.best~try la wei...tp keno main molep takut buleh nyi0r.wakakah!!!

Ainul!! said...

btol2...membzkn diri..saya juga..hee

iszieylyanziy said...

hehehe,,pe y membazirkan diri cik ainul

iszieylyanziy said...

izhar : hahaha,ngeng,,xse la men rgbi,,penat doe,,kjar bola,,muke aku td da ase cm kene bakar

sebelas said...

buzinya dia.... :D




http://nomborsebelas.blogspot.com/

iszieylyanziy said...

ni da dikira x bz tao 11,,ngee