ok,,part 3 n part last entry lalu

okay..mula-mula nak cite sal hari ni,,sangat penat atau dalam erti kata lain,,gila lah penat..huh...apa pon " lex luuuuuuuuuuuu"
mesti si izhar nak tahu sal class pj,,hahah..so kene bagitahu ni,,beb,jangan lupa baca,,haha :)
pagi-pagi dah ada pj..main-main dengan bola dan riben..cam belajar gimrama dah tadi,,, enjoy-enjoy...then class numerical literasi : sangat lah bosan ...
kejar masa untuk tulis nama bebudak kelas dalam unit beruniform,tulisan dah macam cacing kerawit..5 minit untuk tulis nama dorang,5 minit tu jugak lah nak kejar masa pergi ke gim...isy3x,,,penat gile lah hari ni..
petang seminar sampai kol 4 setengah rasanya...
petang jugak gerko bola tampar..tapi bukan main sangat pon, serve (tol ke eja)biarlah,haha..beberapa kali je pon,dah sakit tangan naik duduk atas kerusi ref..haha..penat tengok dorang buat lawak agaknya..hihi
balik tidur..penat la katakan...hehe

ok part 3 bermula dengan sedikit knor secukup rasa :)

kita sebenarnya tak mengharapkan dia lupakan si dia..sebab susah nak lupakan si dia tu,kita faham dan kita tak pernah nak paksa dia...tapi sekurang-kurangnya,kita tahu apa tujuan dia mahu jumpa,dan tekaan kita 100% betol,,horayyyy!!! sangat suka,tapi buat apa bergembira untuk kesedihan dia?bukan itu yang kita mahukan..
cuma agak terkilan segalanya terbantut dek seseorang yang tidak langsung berada di dalam hati kita buat hal..boleh pulak ngaku kita ni awek dia,,adoyai,,,blurr kejap..and speechless..andai waktu boleh diputar,tapi apakan daya :(

" huluran tangan yang selama ini terbiar,kini disambut mesra olehnya "

then,sekelip mata kita terluka..aduh,sakit..maho nanges je rasa..sob sob sob :(



8 lying to myself:

izhar said...

tahniah sbb hanya penat bermain bola tmpar n bukanny sakit2.wakakah!!!

mu hulur tgn 0 kat ak memg ak x kan sambut la.tp kalu mu hulur buah tgn ak la yg 1st akan sambut.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

haha,,sengal jew,,,weh...aku blurr,,,jap die cm ni,,jap cm tu,,huaaa,,,,blurrr

izhar said...

pah ko ak blur.tuan hop rabun doh

Ainul!! said...

hehehe...sengal..:)hahaa

iszieylyanziy said...

izhar : rabun mu da berjangkit ngan aku da ni

iszieylyanziy said...

ainul : sengal lak,,hahah,,,cm copy n paste je,,ahhaha

izhar said...

ainul oyk ko sapo sengal 2???ko capik ko...or ko tuan punye blog...
wakakah!!!ak x terlibat dlm hal2 sengal nie

iszieylyanziy said...

haahha,,ainul kate kat izhar ismail,,,yang sengal,,,