penat berganda

adakah kita memerlukan orang yang langsung tidak memerlukan kita???ini yang kita baca dari page facebook dia,,siapa dia biarlah kita seorang yang mengetahuinya...
my respon is : mungkin sekarang dia tidak memerlukan kita,tapi kita percaya suatu hari kita akan dan amat diperlukan dalam hidup dia walaupon sedikit..amin...kita setia menanti :)

balik dari kL
> tidak menjangkakan pertemuan sebegitu rupa..sorry for that hell thing :(
> i just wanna see you again
> got a cute teddy bear.. ( akan diceritakan dengan lebih lanjut di entry yang berikutnya)
> sorry comel cannot be by yourside when you got a sick :(
respon seorang kawan melihat kita memakai"nya" (nya is something that u have to see by your own self)
> wah,cantiknya
> ko biar betul,dia kan suka orang lain (akan diceritakan di entry akan datang )
> sape dia???
> asyik dapat je,nak jugak


2 lying to myself:

izhar said...

1st paragraf ak fhm.masuk part balik dari kl ak x faham.cte la kasi ak fhm

iszieylyanziy said...

aku p kl...jmp kwn aku,,y sayasukedietapidiesukeorglain tu..pas tu...page die la y aku tgk y 1st pargaraph tu,,,