penat ii

beryahoo messenger dengan si izhar yang sengal bertanyakan apa aktiviti hari ni..
dengan excited nya ( buat-buat excited je) kita menjawab main bola tampar..
tanpa segan silu dia berkata " wei hati-hati main,nanti patah tangan ko" haha...siot punya kawan,boleh pulak cakap macam tu..kalau patah tangan kita cari kamu,,haha..5tahun akan datang yew, sila balik dengan segulung ijazah kedoktoran...ngeh3x...

nanti kalau kita nak kahwin (ha???kahwin dengan siapa????jodoh pertemuan,ajal maut di tangan Tuhan) excited tengok gambar-gambar orang kahwin,boley tak kalau kita nak ambil je gambar,ala-ala english style,,orang-orang putih tu kan selalu ambil gambar kahwin dulu..so sweet :) (cukup sudah knor secukup rasa buat kali ini)

berbalik pada aktiviti hari ni...letih dan penat yang teramat...pagi pendidikan jasmani..petang gerko...kelas kita dapat gerko bola tampar..mak aiii.,..tak pernah-pernah nak main bola tampar,tetiba nak kena main,(mogok dalam hati)..tak suka bola tampar sebab sakit tangan... sob sob sob...tapi terpaksa terima dengan penuh keredhaan :)

6 lying to myself:

SYAFIQASHAFIE said...

eleh,.terer je padahal,.caya lah!!!!

izhar said...

doakan kejayaan ak.tq...
nk beranak t ko nk cari sape wei???wakakah!!!

izhar said...

gune yg nie.yg 2 xleh pakai.
doakan ak gak eh.pas2 ak doakan mu gak.tq in advance~wakakah!!!
alahai...kat mesia dah jadi tren kot amek gmbar ngan bj kawen bfore naik pelamin.alasan nk suh kad jemputan nmpk gempak!

iszieylyanziy said...

cika : terer la sgt,,,sakit tgn da ni,,cpt urutkn

iszieylyanziy said...

izhar,,cari ko la,,wakakaka,,malu siot

iszieylyanziy said...

hahaha,,wei,,aku kan nk wt loni la,,bukan lmbt ag,,haha,,tetibe da kawen,,konon la,,hehehe