relief



no more him okay,,amin...petang tadi ada terbaca komen picture facebooknya,then from that kita buat la conclusion dengan sendirinya dan kesimpulannya berbunyi sebegini rupa : "bukan kita je yang dia buat macam ni,perempuan lain pon sama" then,after that,so,selepas itu kita rasa lega,tak tahu kenapa,mungkin Allah s.w.t nak tunjuk siapa dia yang sebenarnya kot,bukan nak fikir bukan-bukan tapi biarlah..ini jalan yang dia pilih sendiri..biarlah dia bahagia dengan diri dia okay..kita bahagia dengan sayangsayacomel...kan awak :)

mana boleh sayangsayacomel ko lebih matang dari ko,ko tak tercabar ke??hahaha..thats the question yang kawan kita tanya...
dengan selamba badaknya kita cakap,alah,muda bukan sebarang muda..banyak pengalaman,banyak skill..lalala...ops,,terlebey sudah,cukup-cukup knor nye..

izhar : beb,ko tak dapat tangkap lagi ke???i'm talking about 2 different guys :)
lampi bebeno lak ai,,,isy3x,,,

hantar rahimah naik bas kat jerteh...hua,,,tiada lagi si sengal sampai lah hari sabtu nanti,,tak aci,dia cuti lama..ada hal katanya..isy3x...esok cuti,cika jumpa parents dia,rancangan mahu ke lata tembakah di tunda...what to do erk????bosannya..tapi tak pe,jimat duit,,,ngee...keluar tadi pon da habis rm50..boleh belanja duit tu untuk seminggu tu,,isy3x,,,shopping-shopping,,baru kat jerteh,belom dkat kL maa SBE nanti,,aiyok,,,jimat-jimat,,,amali landskap nak kena guna duit yang banyak,,,

MENUNGGU WAKTU BERBUKA..POSING LU,,, :p

SI PENDEK CKIN :P


IMA YEM

MEREKA SEMUA


penat menaip,,mahu berfacebooking and berblogging :)



8 lying to myself:

Anonymous said...

so sweet,,,lawanya dia :-)

iszieylyanziy said...

ops..ramai y lawa d c2,,so smua lawa la ye,,yeayy...maceh4x,,kami mmg lawa :)

Anonymous said...

hurm,,semua lawalah,tapi awak comel.. :-)

iszieylyanziy said...

ops...maceh3x,,tapi sapa lah awk,,i need to know,, :(

Anonymous said...

just a stalker,,no need to know who i am,but i know who you really are.. :-)

iszieylyanziy said...

hurm???ok...

izhar said...

ape akan jadi kalu si anonymous nie sayasayangcomel???

iszieylyanziy said...

beb : aku ade tny,,tp die ckp die x de komen2,,bce ade la,,xmgkin die kot,,
by the way,,nme die amir izzat ok,,,heheh