respon :)

antara respon yang diterima bila letak gambar yang telah di edit :)
haha..kelakar jek

* mak aii merah nya mak ngah...
* macam buah ceri..lalala
* merahnya u..auww
* bila masa ko pakai lipstik merah cam ni??
* macam janda yang kematian laki,,hahaha..mak su ku buat lawak je

dah..cukup-cukup..excited melihat si cika yang membuat laporan di blog nya (laporan yang panjang berjela-jela,,bukan berjeda okay )..hihi.. (berhenti seketika untuk bergayut) :)

sambungan,agak jeles melihat si cika berdating dengan si ayed,,nak dating jugak,,dating???opss,,,i'm not single anymore...hahaha...to all kita tarik balik kata-kata nak single setahun setengah,,,hahaha... :P

to izhar : maceh tok pujian ala-ala kontroversi bagi ko 2,,hahaha :) selagi ko boleh berkomen-komen, komen la weh,,aku takot da fly kang ko lupakan aku :'(


4 lying to myself:

zikeryhassan said...

tak single dah??

Ainul!! said...

hehehee...cik is3..lalalaa

iszieylyanziy said...

zik,,,x,,xpuas hati la tu,,hahha,,jgn d tny dgn sape,,lalala

iszieylyanziy said...

ainul,,hahaha,,,xpuas ati gak la tu,,hehehe