sambungan entry

kita mahu menyambung entry yang lepas tentang teddy bear dan apa yang dipakai kerana apa yang dipakai masih lagi menjadi topik yang agak panas kerana masing-masing mempunyai telahan yang tersendiri,masing-masing mahu memberi pendapat tentang apa yang difikirkan dan apa yang masing-masing fikirkan adalah sama seperti apa yang kita fikirkan..hehehehe...
lagipon,entry sambungan yang satu lagi agak sedih,so kita pilih untuk happy dulu dan sedih di kemudian hari..okay??hehehe

terima kasih kepada pemberi teddy bear yang comel ini kepada kita..sangat comel dan amat comel seperti kita yang comel,,,comelkah???ini pon menjadi persoalan bila keluar dengan anak orang tuh,hehe...jangan tergugat berjalan beriringan dengan kita..lalala
ini perbualan mereka semasa memberi "comel" kepada kita

sila imagine suasana yang berlaku dibilik transit ini :)
cika : is,apa kata ko pegi bukak loker dia amik hadiah ko (menudingkan jari nya ke arah short)
short : ala kenapa ko da cakap
cika : aku xsabar la..hehehe
kita : malas lah,korang bagi aku ulat erk??eee..geli la aku
shana : ada lak bagi ulat
kita pon berura-ura bangun lah dari katil lalu menapak ke almari pendek..
cka : eh eh eh..jap jap (sambil menarik tangan kita)
kita : opss..dia dah mula perasan tentang tettt..hahaha (detik kata hati sebab memang amat mendoakan tiada orang yang perasan tentang kehadiran tett itu)

haha..apa pon,"terima kasih diatas kesudian kalian memberi "comel"..hahaha..hutang hadiah hari jadi dilangsaikan oleh cika..haha"
tunggu hadiah dari kita untuk korang (sambil berfikir hadiah apa yang tahan lasak,sebab kawan-kawan kita semuanya ganas)

4 lying to myself:

Anonymous said...

nak bebear ugak,,boley??bagi kat saya je,,huihuihui

iszieylyanziy said...

sape nk teddy bear ni??amik2,,,amik gmbr ni je k,,hahaha

SYAFIQASHAFIE said...

sebuk nak point kat benda yg dipakai tu,.hahahaha,.takpe la,.ade hikmah di sebalik setiap yg jadik,.sabar k,.well olwez be there for u,.:))

iszieylyanziy said...

haha,no komen la,,baru nk hepi da sedih balik,,cam shial,,huh!!!hahha,,opss,,termencarut,,waaaaa,,tq 4 stay @ myside