sob sob

perlu ke update??rasanya perlu untuk entry kita,,dah blog kita suka hati kita lah :)
sekarang pukul 2.50 pagi..kita masih mahu melelapkan mata..menangis-nangis..tersedu sedan dengan debaran hati yang semakin galak berdetak...
apa yang kita rasa is down,,ala-ala lagu jean sean,, "baby are you down down down down"
akibat terlalu kerap nyanyi lagu tu lah kot.pagi-pagi buta ni kita rasa down gila :(

berbaloikah badan lebam-lebam untuk pertahankan orang yang kita sayang???hasilnya??? kita tak dapat pape,malah dikecewakan lebih teruk dari yang disangkakan....is it apa yang kita nak kan??menangis tersedu-sedan??sakit pon tak menangis,tapi kita kalah,,kalah dengan mainan perasaan...
terima kasih awak,,,saya mempunyai pendirian yang agak tetap,,,apa yang pernah saya cakap,jarang sangat ditarik balik,,,tak ada apa yang akn berubah,,,awk hanya menyeksa diri awk dan diri saya...


12 lying to myself:

Anonymous said...

sabar ye is ...dugaan tu akan tersisa dan saya tahu is akan tabah menghadapinya..bukan seekor kumbang didunia ni,,jangan dowwn,,pasti ada hikmah disebalik setiap dugaan ,,happy ok.

iszieylyanziy said...

anonymous ni org y sme sblum ni??msh lom dtemui siapakah gerangan si anonymous ni,huhu,apa pon,,time kasih,,maybe take a time kot,,,syg dia,,prsaan tu da mmg ssh nk dtraik balik :(

Hafiz Ajmain said...

kite hidup ni banyak cabaran.. kadang-kadang, cabaran tu datang tanpa diduga.. stay chills :)

izhar said...

tersisa???
term dlm puisi ke nie???
sum1 pls tell me~

zumiela7 said...

how about stop being nice??? huahuahua

iszieylyanziy said...

hafiz : da lme chill,,,selalu chill,,but failed to chill again wif this matter

iszieylyanziy said...

izhar : someone says it not a term,,its a reality...

iszieylyanziy said...

zaim : cam status org kt fb je an,,ngee :P

sebelas said...

sabarlah..jangan mudah mengalah erk..cherrrs.



:D




http://nomborsebelas.blogspot.com/

iszieylyanziy said...

thank u no 11 :)

Ainul!! said...

sy x paham r cik is...:(

iszieylyanziy said...

ape y cik ainul xphm