tak tahu tajuk

okay malam tadi malas nak update blog,so bak kata my lovely beb..
" ko update esok jelah,tak dalah bosan aku bangun pagi,boley la aku baca,so tak ada lah bosan sangat,,,okay"
menyahut seruan my beb,,hahah,,kita pon update lah pagi ni,sebab dah balik dari kelas :)
akibat kelas ganti..yeay,,tapi tak belajar langsung,,,kan bagos kalau tak pergi kelas...takpe sebab kita kan baik,kan kan kan..baik cakap cepat,,,,ngee :)
tengah khusyuk tidur semalam di bilik transit tetiba je kena gigit dengan lipas...isy3x,,,sakit,tapi tidur lagi best so kita wat bodoh je sambil menguis-nguis kaki,,hahaha
kena gigit tak adalah sampai kena masuk icu... :)
ok penat tersangat menyiapkan abm :(
mari tidur

by the way,mahu menghantar laptop untuk servis-servis yang terbengkalai :)
blog akan bersawang untuk seketika :)


2 lying to myself:

izhar said...

lipas gapo kekoh ore 2?de lipah hop mu pero pah2 mu dop v make.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

byk la mu aku nk bela,,xde mknenye la,lipas 2 berkenan kot kt aku,,haha