berbuka puasa lagi :)


bulan-bulan puasa ni mesti la ada berbuka puasa,,,dan entry untuk berbuka puasa rasanya dah kedua kalinya kita post,,hehe,,,tak pe,,tempat lain-lain kan,,,gambar pon lain-lain,,tol tak???hehe
lokasi berbuka puasa kali ni ialah di FOODCOURT ALAMANDA PUTRAJAYA....kalau hari tu dekat MID VALLEY kali ni lagi lah special sebab dekat dengan rumah kakak ckin ni,,hahaha...nampaknya dah kali ke berapa dah ckin berbuka dengan pakwe dia,,kita bila lagi nak berbuka dengan si dia???jawapannya tidak akan...lalala...
agak kesibukan dan kepenatan bersbe aka berpbs aka berros!!(penat bergambar)lalala...entry tentang sbe aka pbs aka ros akan menyusul....nantikan si gila kamera bersama murid-muridnya,,,eh kejap!!! siapa yang gila???hahaha,,bukan kita,,bukan!!! bukan!!!
ketiadaan motif..purse and handphone kita :)


with cka :)


posing time...lalala :)


ckin dan man...

sedang berkira-kira untuk memasak juadah berbuka :) puasakah kita??mestila... :)
selamat berbuka (bila masuk waktu)

5 lying to myself:

Anonymous said...

bestnye
tak ajak pon
nak bukak puasa juga

iszieylyanziy said...

anon : hahaha,,jom2 p bukak poce same2,,,xde hal,,heheh,,

izhar said...

purse,hp and....
ak tgk cam ashtray la wei...tul ke ashtray 2?

iszieylyanziy said...

yew la,,kt foodcourt tu,,mmg ada ashtray,,,hehehe,,bkn aku merokok auw,,hehehe

iszieylyanziy said...

yew la,,kt foodcourt tu,,mmg ada ashtray,,,hehehe,,bkn aku merokok auw,,hehehe