BIG FASA II

kalau hari tu ada pra...maka adalah big nya :)
baru ada kesempatan untuk mengupdate blog kerana agak sibuk berjalan ke sana-sini menghabiskan duit..gara-gara handphone rosak,rasanya alamak habis betol lah duit kita nanti :(
so sad :( sobbing,,, :'(

seperti yang semua tahu,BIG atau (BINA INSAN GURU) kali ini adalah dalam kategori khidmat masyarakat,so kami memilih untuk melukis dan mewarna mural di tabika TUDM...bangun pagi pukul seawal 6 pagi..walaupon sakit belakang,kita gagahkan gak sebab nak kene pergi BIG kan..kami tak mintak bas IPG tetapi meminta bas TUDM :)
sharp pukul 7 pagi bas sampai.askar kan,,kene la punctuall,,.sementara menunggu si jejaka yang datang lambat,kami bergambar dulu ..hahaha

peace :)

dalam bas :)



sesi membuka tin cat :)

mari mewarna fokus fokus :)

sangat penat nak kaler pelangi n nombor sebab cat yang gila la pekat ...hrrr!!!!


mural ni kita n syana tak amik bhgian :)

mural di atas permintaan kapten :)

ini hasil mewarna kami...

cantik tak?? :)
cenderahati yang diberi :)


dah nak balik dah :)


p/s : tahniah kepada pelajar 2 PISMP RBT 4 yang telah menjayakan BIG untuk kali kedua :)

4 lying to myself:

izhar said...

pergh!high taste la korang nie...bas IPG x nk tp nk bas TUDM.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

bukan la beb,,da dorang ley sediakan bas,,,haha,,2 pon mule2 kami berangan nak naik truk tudm,hahaha

izhar said...

baik ko berangan naik helikopter.ade ke nak naik trak.kalu naik trak mest duk kat blakang 2.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

dok blkg la best,,naik heli kang jatuh ke ape ke