durian

no idea lah nak update,,,mahu bercerita tentang pesta durian yang membuatkan kita lupa seketika akan ugutan yang diterima itu ...thanks to durian,manggis,duku,rambutan..hahaha

longgokan durian semasa pesta makan buah :)


khusyuk mereka makan durian,,tak ingat dunia dah :P

si farrah dok makan rambutan n manggis,
sebab tak makan durian :)
pesta durian di bilik transit :)

berbiji-biji durian diberi untuk dimakan..lalala

4 lying to myself:

KiKo Berdendang said...

La pasai apa kena ugut dan apa hal nak ugut mengugut ni...ngeri plak u...i pun pernah kena ugut....tapi i cakap kat dia..Assalamualaikum....hahah

izhar said...

2 3 ari lepas ak baru jah pas mkn duyan kat kebun fahmi 2...tgh sedap2 make...gedebuk!duyan jatuh.betul2 tepi ak wei.nasib dop keno atah pale ak

iszieylyanziy said...

kiko : hahaha,,nak ckp cam tu gak la,,tp die ni xmakan saman,,hehehe

iszieylyanziy said...

izhar : eleh,,jeles lak,,aku pon mkn gak ,,wekk