gembira lagi

BIG kami tidak habis sampai petang,,,tapi berlarutan sehingga malam,,tapi kami bukan berBIG,tapi makan-makan di restoran ikan bakar...3 ekor ikan dimakan oleh kami dengan rakusnya,,hahaha,,(kecuali cika n syana yang tidak makan ikan dan bebudak kelas yang mempunyai komitmen yang tinggi terhadap sesuatu perkara dan tidak dapat join kami makan)
its okay babe....ada or tak ada,sama aja kan..haha,,opsss!! terlebih sudah...tidak mempunyai sebarang niat yang comel,sekadar menaip entry blog sambil menunggu masa mandi,,hahaha :)

seronok makan ikan bakar plus sotong celup tepung plus air sirap bandung plus air soya plus apa lagi ye??entah lah,,,macam-macam ada :)

perasan tak apa yang kita perasan??perasan ke??korang memang perasan,,hahaha...ni ha,,blog kita ni,dah tak banyak sesedap rasa tapi banyak gambar,,kan,,isy3x,,,takpe2,,,ok what gambar pon,,,cantik,,lalalala,,opsss!!! okay...berhenti untuk seketika...sila lihat gambar-gambar kami yang comel..apa??tak comel???tidak!!!!comel jugak,,kenyataan tu,,hahahaha,,sudah sudah,,,jangan buang masa,,sila tengok...




ckin maamin yang makan banyak..isy3x

jemput makan semua :)

kenangan terakhir bersama handphone yang macam hawau!!! argh!!!!

si syana yang tidak makan ikan or dalam erti kata lain seafood,,tahu makan ayam ayam ayam ayam...

dah habis makan,jom la balik,,,tapi sebelum tu,,,bergambar dulu :)

4 lying to myself:

zumiela7 said...

beshh gile mkn ikan bakar..nak satu!!!

iszieylyanziy said...

hahaha,,jom p mkn,,,zaem blnje,,,jom!!!
haahaha

maya mayonis said...

eh.jiran saya pun ada kat situ!hehe ;p

iszieylyanziy said...

die mesti ade sokmo,,hehe