new :)

Sony Ericsson W508 White PticturesSony Ericsson W508 White Ptictures

nice yeay???kita dah pening nak pilih yang mana satu,,,duit melayang dapat hp sony ericsson w508..sama model dengan min,,hahaha,,tapi cover set lain,,main amik je sebenarnya,,kalau ikutkan hati nak je amik w995..handphone idaman,tapi bila fikir nak kena guna banyak lagi duit,kita batalkan niat hati kita yang comel ni...umi kata takpe,beli lah..tak cukup duit mintak,,umi bank in,,ke nak gune handphone umi je??sporting kan umi kita,,,hahaha,...
apa pon,dah betol betol kering kena jugak mintak elaun pa ma..hehe...nasib nasib,,,tertangguh lagi la lesen kita :(

p/s : sayang jangan nak rosak lagi ye,,,i'm tired dah nak beli handphone lain :)

2 lying to myself:

syafiqashafie said...

yey!!!da ade yg baru!!!!

iszieylyanziy said...

cka : xsegempak yg lame :(