penat vs hepi vs buka puasa


huh...
what a tired day,,,,bukan hari ni la,,,tapi hari ahad yang lepas,,,haha :)
ok let me explain apa yang kita wat hari ahad tu...
dari rumah kakak ckin ni, kami pergi putrajaya sentral...
naik erl transit dekat kl sentral....
dari kl sentral amik ktm pergi mid valley....
lepak mid kejap,teman si syikin beli tiket wayang,,ingatkan nak join dia tengok wayang jugak,,tapi malas lah bila fikir dia dengan pakwe dia,kita pon try and error mesej anak orang tuh.tup2 janji temu last minit di tentukan di tentukan kat times square...ok kita amik ktm ke kl sentral lagi...tunggu anak orang tu sampai then jalan sesama pergi monorail....naik monorail ke imbi..sampai lah kat times square....teman anak orang tu pergi bayar bil then cari tiket wayang,,,nak tengok cite lain,cite lain yang dibeli gara-gara couple seat...aish!!!! tak kisah pon sebab...last-last beli tiket untuk cite salt,,harga dia RM17 per person...mak datuk!! mahal kot,,,padan muka,,nasib baik bukan kita yang keluarkan duit,,haha...mahal sebab semua couple seat...dan sangat selesa :)
pergi low yat cari pendrive...kaki kita dah sakit,,mana tak nya,,dua hari berturut-turut pakai wedges,,,,,hari sebelumnya pergi jumpa Syafiq,,plan hari ahad nak jumpa dia,tapi dia dah tak sihat...tak apalah :(
dah abis tengok movie balik,,,ke kl sentral lagi,,,,then ke mid valley lagi,,,,,
dok ulang alik tempat yang sama je,,,isy3x bosan dah rasa...
so mesej cka yang dah sedia ada kat mid
" ko kat ne??specific place pliz"
hahaha..dah penat sangat kot,rasa nak landing je kat atas kerusi foodcourt tu,,penat punya pasal...menunggu ketibaan zikery hassan n da geng n syana n ima,,,hahaha...
ima dan syana yang datang untuk berbuka semata...mceh korang :)
p/s : nk shopping datang awal ok :)

si zikery hassan with me yang kepenatan :)


kami semua ..maceh man amikkan gambar :)

cerah,azrin yang tak bersalah,fahmi dan fakhri

syikin and pakwenye,,,man :)


inilah kami yang comel,,hahaha

eman and cika :)

p/s : tak suka teman orang dating,,,hahaha,,sebab kena jalan sorang-sorang,,hikhik :P
rilex sudah :) kena ngorat kang susah pulak,,kah3x


2 lying to myself:

nas said...

maak datuk..rm17...
mmg la mahal...
tp xbest la cople seat..nk seat bese2 jewp..
erk..zikery hasan???
aku knal dye!
dia seorang blogger! :P

iszieylyanziy said...

kan,,,best kot klu p ngn kapel la,,,,seat dia best2,,,kalah seat kat the curve,,hehehe,,,mahal xpe,,bkn aku y byar,,hahaha
zikery hassan tu dak klass aku la,,hehehe,,, :)