saya kena ugut!!!

penyakit susah nak tidur malam masih berleluasa lagi walaupon tidak serteruk hari tu...ok alkisah pagi tadi pukul 2 setengah pagi..kita terjaga dari tidur kerana ada yang call...just listening to what he's talking about,,seperti pendengar yang setia..tapi rasanya menjadi pendengar yang setia kerana terkejut dan tertanya-tanya...bagaimana????macam mana???lagu mana???persoalan tu berlegar-legar dalam kotak fikiran,memikirkan kemungkinan-kemungkinan dan maksud ayatnya yang berbunyi
"jangan sampai saya jumpa awak lagi,kalau saya jumpa,saya akan buat awak tak kenal dunia lagi"
ugutan apakah itu???apakah yang dia mahu lakukan???pukul kita kah???makkk!!!xnak fikir kemungkinan yang lagi dahsyat..kita takut :(

lenguh jiwa memikirkan maksud ayat ni,,,dah tu,tak leh pergi kL lagi,takut terserempak dengan dia..excuse me...kamu tu,watch out,jangan berada di tempat yang kita akan pergi... okay..kirim salam dekat spy kamu yang kamu percaya sangat tu..

beb,juwehere and ainul kata : report la polis..bahaya ni,jadi pape susah...
syafiq kata : bagitahu ummi...bagitahu family... (ok akan dipertimbangkan)

p/s : kalau korang risaukan kita,kita lagi risau kan diri kita sendiri :(


6 lying to myself:

izhar said...

ak oyak gop la pasa oyak ko family mu 2.wakakah!!!

iszieylyanziy said...

ada ke????xde pon aku ase,,nth,,ok2,,klu ade pon xpew2..ngee :)

Ainul!! said...

hahhaha..repot polis2!!hek3

iszieylyanziy said...

xde bukti :(

nas said...

erm...ko knal dye x?
dye ade gtaw name ko x?
takot2 dye salah call...huhu

iszieylyanziy said...

knl la die tu,,knl sgt,,xsalah kol,,mmg col kita :(