saya

kita sedih sebab kawan kita (izhar ismail) sudah berangkat untuk menyambung pengajiannya...terasa kehilangan sebab nanti dia dah tak komen blog kita lagi,,,sebab tak bawak laptop..isy3x memang lost contact la kami :(
my best friend ever..hahaha..kalau dia baca sekarang mesti kena gelak lah..jangan sampai sana lupakan kita tau....dia cakap takkannya lupekan beb yang sorang ni,,hahah,,,apa pun ,kita wish dia semoga berjaya menghabiskan pelajaran dia kat sana :)

4 lying to myself:

dunspeak♥ said...

ha..kawan ke skandal ke boyfriend nie ??ekekekee

iszieylyanziy said...

kawan la,,best friend,,hehehe

izhar said...

sob3~terharu ny ak.actually ak x nk gelak tp bile mu ckp mest kena gelak so ape ak leh wat...WAKAKAH!!!

iszieylyanziy said...

hahaha,,,sengal la izhar,,xpe2,,seb bek mu beb aku